söndag 21 mars 2021

Betta på Esport

Esport passar väldigt bra att betta på, förutom att det krävs en del kunskap för att kunna satsa på att rätt lag vinner så är det också många e-sporter som är väldigt intensiva som bidrar till en ökad spänning. Har man då lagt ett bett på ett av lagen så ökar spänningen ytterligare.

Esport är något som vuxit enormt de senaste åren och i och med att Corona har ställt in många sportevent runt om i världen så är det allt fler som börjat följa olika e-sporter som har kunnat spelas som vanligt även om de stora turneringarna som hålls live varit tvungna att ställas in också. 

Den stora fördelen med e-sport är att den oftast är väldigt intensiv och spännande. Det är små marginaler mellan att vinna och förlora. Dessutom så finns det en stor fördel om man är påläst om spelet och om respektive spelare i varje lag. Det gör att man har större möjlighet att göra en bra analys av hur matchen kommer att gå. 

LÄS OCKSÅ: Bästa oddsbonusarna för e-sportsbetting

Det finns en rad olika e-sporter och det kommer för varje år som går men några av de mest populära är Fortnite, Dota 2, League of Legends och Rockets League. Dessa e-sporter har snabbt seglat upp som favoriter bland spelare hos bettingsidorna. Betting på e-sport är fortfarande relativt nytt och det är inte alla bettingsidor som har det i sitt utbud. Som en effekt av detta finns det en del nischade spelbolag som kommit fram och som är specialiserade på just e-sport, som till exempel gg.bet. Men även de stora bolagen som Unibet, Betsson och Bet365.se



  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

OG vinner ESL Malaysia 2022

 ESL Malaysia 2022 var en spännande turnering med en del intressanta användningsområden av en del heroes. Som Viper support till exempel. Me...