söndag 31 januari 2021

Alliance körde över OG i DreamLeague Upper Division

 Vanligtvis brukar OG vara förhandsfavoriter när de möte det svenska laget Alliance och så var det även denna gång. Men Alliance kopplade snabbt ett grepp om match nr 1 och dominerade den från start till mål. OG valde Grimstroke till Topson som är lagets mid player, något som får anses ortodox i Dota 2. Men hans hjälte kom aldrig riktigt online och Limps puck kunde dra ifrån och hade betydligt mer impact under spelets gång. Till slut var Alliance så långt före OG att OG valde att avsluta matchen genom att skriva GG, trots att Alliance inte tagit tronen.

I match 2 var det jämnare, även om Alliance hade övertaget större delen av matchen eftersom de fullkomligt nekade MidOne farm vilket gjorde att hans Riki inte hade något impact i den större delen av matchen. Men OG kämpade på och var nära att vinna efter det att MidOne köpt en divine Rapier, vilket gjorde att Alliance inte kunde fightas 5v5. Men de lyckades split pusha med Fngs Natures Prophet i sann Alliance-anda och medan resten av laget fightades med OG så teleporterade han sig till OGs bas och tog sönder deras Ancient.

Det gör att Alliance vann 2-0 mot OG och gör att dem i skrivande stund ligger på femte plats i turneringen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

OG vinner ESL Malaysia 2022

 ESL Malaysia 2022 var en spännande turnering med en del intressanta användningsområden av en del heroes. Som Viper support till exempel. Me...