tisdag 19 januari 2021

DreamLeague Season 14 DPC EU Upper Division

Idag börjar äntligen en ny dota-turnering. Efter ett par veckors uppehåll är det äntligen dags att se topplagen i Europa göra upp om titeln i DreamLeague Season 14 DPC EU Upper Division. Förutom förstapris på $30 000 så kvalificeras vinnaren till Major playoffs.

Även om det känns som Team Secret är det starkaste laget just nu så ska det bli kul att se om de kan bli utmanade av till OG och Team Nigma om titeln. OG spelar ju alltid en underhållande Dota och letar ständigt efter nya sätt att utnyttja den nya metan. Team Nigma å andra sidan har haft en tuff period och det ska bli intressant att se om de lyckas bättre i den här turneringen än de föregående. Även svenska laget Alliance är med i turneringen och är kanske inte riktigt med och slåss i toppen, men är ett lag som kan överaska storlagen och målsättningen bör vara att hålla sig kvar i Upper Division, då de två sämsta lagen åker ur divisionen.  




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

OG vinner ESL Malaysia 2022

 ESL Malaysia 2022 var en spännande turnering med en del intressanta användningsområden av en del heroes. Som Viper support till exempel. Me...